Sista dagen i paradiset

2014-02-28 @ 03:07:17 | Permalink | Vardag | Kommentarer (1) | Trackbacks ()
En till gulleödla. Vet ni hur glad jag blev imorse när 1. jag vaknade utan halsont!!! och 2. det såg ut att kunna spricka upp på himmelen, vilket det även gjorde till och från under hela förmiddagen! Woop

Åt en grekisk sallad till lunch som en liten förberedelse för Rhodos i sommar med världens bästa tjejer. 100 dagar kvar idag tills vi drar iväg och jag längtar ihjäl mig.

Trots att solen inte sken så starkt idag så lyckades jag bränna mig rejält... Mest hittills och jag förstår verkligen inte hur då det knappt var varmt?!? Iallafall så klädde jag därför på mig ganska varmt när vi åkte iväg för middag nyss, har sån frossa pga brännan haha.

Sista kvällen firades med en galet god middag. Ser ut som en stor röra men det var typ kyckling, krabba, någon potatis och bea. 5/5!

Fina mamma var glad!

Pappa också! 

Som jag kommer sakna detta. Ser ut såhär typ lite överallt och det är sån kontrast mot vad jag är van med.

Självklart ville vi lyxa till det nu sista kvällen (har ju ätit godis alla andra kvällar så varför inte ikväll liksom, haha) så vi gick förbi samma chokladbutik som för några dagar sedan. Alltså drömmen, fanns sååå många sorter och jag kunde knappt välja. Bara en bråkdel av allt kom med på bilden.

Har en riktig dille på vitchoklad som ni ser. Skulle som sagt kunna leva på choklad och jag sitter just nu och mumsar i mig! Måste köpa på flygplatsen imorgon också så att jag pallar 11 timmar i luften, haha.

Såå imorgon åker vi alltså härifrån och jag har lite blandade känslor. Klart det är otroligt skönt att slippa kyla, snö och regnrusk, samtidigt som jag börjar sakna allt där hemma. Alla rutiner, mina vänner, mina gitarrer och så vidare. Det här har varit en riktig drömresa som jag alltid kommer att minnas, jag har fått se så mycket häftigt och fint och som grädde på moset har jag haft så himla kul. Hade så höga förväntningar på hela denna resa eftersom att den har varit planerad sedan jag var typ 13 år gammal, och jag är verkligen inte besviken som man lätt blir i såna tillfällen, utan snarare tvärtom. Kunde inte ha haft det bättre! Och vädret har ju varit to-die-for med ca 30 grader varenda dag. De där regnprognoserna vetetusan, fel hade de iallafall eftersom att det har regnat ca 10 droppar totalt och det var ikväll för typ en timme sedan! Det känns som att batterierna för att orka med resterande Sverigevintern är laddade, och jag känner mig mer redo än någonsin för att kämpa gärnet de sista månaderna i skolan. 

Näej hörni, nu ska jag äta upp min choklad och sedan spöa de andra i yatzy!