Ett litet hej

2014-06-26 @ 16:30:00 | Permalink | Vardag | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Heej bloggen! Long time no see inser jag nu. Ska inte säga att jag inte har haft tid att blogga, för det har jag, men jag har bara inte haft någon ork eller lust. Har hunnit vara hemma i snart 2 veckor, och under den tiden har jag hunnit med en hel del. Häng med kompisar, flera biobesök och massor med serietittande bland annat.

Förra veckan "jobbade" jag hela veckan, var nämligen ledare för ett gäng grabbar mellan 9 och 12 år på fotbollsskolan här där jag bor. Det var faktiskt ganska roligt, men dock har jag aldrig varit med om den tröttheten jag kände när jag kom hem. Berodde väl mycket på att jag var ute hela dagarna, sprang omkring och fixade hit och dit osv, men även till en stor del på att jag drog med mig världens segaste förkylning hem från Rhodos. Nu är den nästan helt borta vilket är otroligt skönt.

Har även firat midsommar. Lekar, tårta och dans stod på schemat och jag kan väl säga att jag körde 110%. Var otroligt tacksam när söndagen äntligen kom, haha... Hade hur som helst en väldigt bra kväll med en drös grymt bra vänner♥ Nu har aroscupen dragit igång, och så även cityfestivalen. Ser fram emot både Hoffmaestro och John de Sohn, vilka jag även ska se tillsammans med vänner. Om bara den där efterlängtade värmen kan komma någon gång så tror jag att detta kan bli en riktigt jäkla bra sommar faktiskt.