En kalasbra helg

2014-03-30 @ 19:27:40 | Permalink | Vardag | Kommentarer (1) | Trackbacks ()
Igårkväll umgicks jag med Jennie, Nathalie och Emma. Vi åt spicy först och sedan satte vi oss på Bill o Bob och bara pratade. Himla trevlig kväll med goa brudar!

Idag på förmiddagen åkte jag och Felix på gympa. Mysigt sätt att starta dagen på! Skjutsade hem honom efteråt för att sedan själv åka hem och fixa tårtor.

Lyckades bara få bild på den ena, men den andra var ganska basic så den är inte så rolig att se ändå! Min lillebror fyller 15 här i veckan så vi firade honom lite.

Och jag har ätit bullar, kakor och tårta så att det räcker för hela året tror jag... I början på året så fyller typ mer eller mindre hela släkten år, så det blir mycket kalasande på helgerna. Det är såklart bara kul (och gott), haha!

Resterande del av kvällen tänker jag spendera i sängen med myskläder och några avsnitt av favvoserien. Har inte alls någon söndagsångest, varför ska man gå runt och ha det för? Är så himla trötter efter att ha sovit på tok för lite inatt och dessutom har jag ju (precis som alla andra) ställt fram klockan. Sommartid nu hörrni, fysjutton så underbart.